Japp japp, visst visst

Idag efter vi hade vart på järntoget fick Jonas för sig att vi skulle till ullared, så dit åkte vid runt 14 idag. Jag har inte vart där direkt så det var ju intressant. Det fanns faktiskt en hel del roliga saker där. Vi hade inte spenderar-byxorna på oss så nån storshopping blev det inte, men nästa gång blir det nog det haha. Min lön har inte kommit in idag såjag får ta å ringa bossen... where is my money?

Jag fick i alla fall köpt en  snygg väska för 69 spänn å lite sjalar å smycken å sånt. Jag köpte nog inte sånt för mer än 250 pix. Sen kollade vi lite på grejer till lägenheten. Längtar såå tills vi får en ny lägenhet. Större...
När vi kom ut tänkte vi käka hamburgare från den kiosken utanför. "som sibylla typ" tänkte vi, men fy fan va äckligt! Konstiga skruvade pommes å hamburgarna trodde jag skulle förgifta oss. Men jag lever ju än så jag är glad.

Nästa vecka skulle vi egentligen till Tyskland å köpa dricka, men bonnen som skulle åka med fick förhinder. Så Jonas å bonnen bestämde att åka idag, eller ja, nyss. en liten roadtrip mitt i natten. Jag kan ju inte följa med för jag ska jobba imorgon bitti. Synd, tycker jag, hade vart kul å åka med. 
Haha så nu sitter jag här själv, fredag. Vi som hade fixat en skräckis som vi skulle se. Jag vågar nog inte se den själv.  


Här får ni se Myzlis nya hobby. Vi tänkte att hon får fortsätta tills gardinerna åker ner. vi har ändå tänkt ta bort dem haha


86 pengar

yepp, det är vad jag har på kontot idag. Känns uppfriskande .Oh ja! Men så är det ju när man pluggar, då blir man fattig på sommaren... tills lönen rullar in. Fast lön för juni får man ju först  i juli. Så imorgon blir det bara liten lön haha. För att krydda dagen på jobbet sa idag min chef att lön från en annan tjejs timmar kom in på min förra lön... så jag har t.o.m fått för mkt och får såklart betala tillbaka. Men det går ingen nöd på mig. Jag å Jonas har precis bokat och betalt  våran solresa för augusti!! Tjoho! Turkiet blir det. Vi kommer ha det så jäkla bra. Hotellet ligger precis vid stranden å inte långt ifrån centrum. Vi har planerat lite roliga grejs vi ska göra också. Det känns bra när man sitter här i kalla Sverige, att man är garanterad lite sol!




Den 23:e augusti drar vi!

Ps. Någon som vill vara kattvakt?

Myzli?

Hon har anlänt!
Vid 14 var vi och hämtade henne på öckerö. Det var lite ledsamt när man skulle ta henne från sin mamma, kände mig som ett riktigt kräk. Men efter en obehaglig halvtimma (lite stel stämning) så var det dags att åka hem med Myzli, som nog blir hennes namn. Först var hon rädd, men efter en stund var hon fast besluten att få ut så mycket av åkturen som möjligt, å som vi brottades. Vi bestämde oss för att strunta i buren så hon fick sitta i mitt knä. Först i jonsered gav hon med sig och somnade!

   
 

Nu har hon fått vila så är hon vild! Jag undrar vad vi har gett oss in på. Vi längtar tills Morris och hon bekantat sig lite mer så kanske Morris hjälper oss lite med uppfostran. Än så länge har hon bara vält ner en krukväxt. Jag är lite orolig för våran soffa.


Så här söt var hon när hon somnade
mellan soffan och fönstret efter middagen.

Fjärilar

Igår köpte jag å Jonas sån där nästan färdiglagad paj, den där nya från ekströms där man bara häller ner allt i en form å slänger in i ugnen. Den var sjukt god och galet lätt att göra; ingen disk tjoho!

Imorgon är en väldigt stor dag för mig, Jonas och Morris. Vi ska nämligen få tillökning i familjen. En liten kattbebis ska vi hämta! Åh det är så spännande, jag e alldeles pirrig i magen. Just nu bor den långt borta på öckerö, så hon får färdas en bit för att få ta del av vår familj. Jag tror vi har det perfekta namnet för henne också, men vi får se hur hon ser ut i verkligheten innan vi bestämmer oss. Jag är så nervös ifall det kommer bli fel imorgon. Tänk om man upptäcker att... ja jag vet inte. Imorgon ska jag lägga in en vacker bild på henne.

Hoppas hoppas!

I´m a creep

Idag var jag å Jonas å köpte en till gitarr till guitar hero! Så idag har vi haft kul hehe. Blev även lite shopping på rea. Tröjor från Sisters och lite smycken från Åhlens. Tyvärr har jag inga häftiga bilder på det, men å andra siden tror jag ingen bryr sig haha.

Nya favoritlåten är Creep med Radiohead! Om ni inte hört den borde ni göra det nu. Den e grymt skön å texten är bra också, vilket  i alla fall enligt mig nästan är det viktigaste.


I want you to notice when I'm not around
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

Spare no spences!

Igår vad det midsommar, jajamen. En kväll som verkade bli tämligen konstig blev det också. MEN ocks väldigt rolig. Vi startade med midsommarmiddag som bestod av färdiggrillad kyckling å potatissallad. Gott. Sen blev det lite akrobatiska lekar mellan regnskurarna.

     
Vi fick skjuta lite pistol      Och volta runt stänger

Senare drog vi till en liten fest som låg... ute i skogen. Där träffade vi lite gamla klasskamrater från nian så det blev som en stor klassträff. Jättekul! Vid ett eller nåt åkte vi hem. Vi tjejer fick skjuts av snälla Jocke och Emelie. Hur skönt som helst att slippa ta tåget som man alltid gör annars. Killarna hade mindre tur och fick gå till närmsta tågstation. Haha

Söta Antonia å Matthias
Ida och Emelie

Fin helg

Galet trött idag.
Min plan var att gå ut å ta en öl, kanske två. Åka hem vid tolv ungefär. Slutade såklart med ganska mkt mer än en öl å hemma var vi nog inte förrän fyra. Men kul var det! Träffade ett par som vi inte träffat på länge och vi hade verkligen jättetrevligt ihop.
Att jobba idag var desto mindre kul, men resten av kollegorna var minst lika trötta så det kändes inte så dumt ändå. Mycket pengar när man jobbar söndag så det är det värt!

Det har vart en bra helg. Jag har t.o.m hunnit med lite shopping.

Nu har vi hyrt en film som vi ska sätta på, Bee movie... Finns inte så många andra kvar på ica som vi inte sett, men vem vet den kanske är bra. Tillsammans med lite vattenmelon, cola och rulltårta blir det finemang!

Simma lugnt. Over and out.

Jag gillar

Idag åkte jag efter jobbet till brorsan och hälsade på i hans nya lägenhet i biskopsgården. Där fick jag se på nära håll nånting som jag alltid fascinerats av, nämligen mega-gigantiska hundkex. Såna där blommor ( eller ogräs?) som man brukar ha på midsommarstången, fast en tusen gånger så stora! Jag vet inte varför, men jag bara älskar dem. Så stora å häftiga. Kolla! Mmm...

   
Dom går lätt över lilla mig men Brorsan e ändå lång å de går lång över honom


Jaja... jag ska släppa det nu. Ska hoppa in i duschen nu så blir det att roa sig sen. Å nu gjorde Sverige mål. Hurra hurra ( kan  ju låtsas att jag bryr mig).

Hey boy

Verkligheten kan vara så jäkla tråkigt, dassig alltså! När man tänker på det. Är jag ensam om att tycka det? Från och med nu tänker jag se allting utifrån min sköna bubbla, och den ska vara fin. Alla torra ,tråkga,  uppstoppade människor där ute; ledsen men ni finns inte längre.

När tiden rullar på är det lätt att glömma vad som betyder något. Man strävar efter att ha allt, och man ser inte alltid vad man faktiskt har. Det är alltid lätt att jämföra med vad alla andra har med det man själv saknar. Misstaget där är när man glömmer att jämföra vad man har med det andra saknar. Det  misstaget har jag gjort.  Det tror jag de flesta av oss gjort någon gång. Det är läskigt bara när man gör det med något som betyder så mycket, när man glömmer vad som betyder mest.  

                
      
Det känns som jag älskar dig
för jag älskar dig

Premiär

Japp, jag råkade visst trolla bort inlägget som jag nyss skrev. Men det var la inte så jäkla spännande ändå. Klockan är sovdags så jag får la pallra mig till sängen. Men här kommer bilder på mina roommates iaf.


Morris- överst i vår hierarki                                  och Jonas         
 Överst på hierarkin                                                      


RSS 2.0