tjingalong

Sitter i mörkret och pluggar! Har faktiskt riktigt mycket att göra den här kursen. Fattar inte hur jag ska hinna klart med allt. Så mycket bildarbete som ska monteras å göras färdigt! Samtidigt som man har skriftliga rapporter OCH fältstudie som ska planeras (och genomföras såklart)! Fast det är ju roliga saker ändå så jag klagar inte;)

Imorgon ska jag och Jonas åka bil. Till karlstad! Tjoho! Alex, Peter, here we come! Ska bli superskoj. Ska nog packa lite ikväll så det inte blir så bråttom imorgon. Har möte å grejer på dagen!

Btw; imorgon är det löning! Kan det bli mycket bättre?

wanted

Igår satte jag mig och började sätta ihop en efterlysningslapp för Myzlee. Han har ju vart borta i över en månad nu så det är väl dags. Men när jag satt och letade efter vilken bild jag skulle välja på honom började jag storgråta! Dels  för att jag kollade på alla urgulliga bilder på honom och saknade honom. Men det som verkligen fick mig att börja böla var när jag kom på vad jag alltid tänker och säger till Jonas när vi går förbi uppsatta lappar med efterlysningar av bortsprungna katter: " Stackarna, dom förstår nog ändå att deras katt är död". Å nu satt jag å skrev en likadan lapp för min egna lilla katt. Nej, usch. Det är sjukt hur man kan fästa sig vid dom små, lurviga liven. Och ja, jag har sjukt dåligt samvete över att ha "tappat bort" honom och inte ens chippmärkt honom.

Nu får jag ta mig lite lunch. Det hanns aldrig med i skolan. Kanske kommer det ett lite muntrare inlägg senare.

puss

Igår var jag i skolan hela dagen å sen åkte jag till jobbet där vi hade inventering. Men tidningen hann jag läsa ialla fall och jag blev lite ledsen när jag läste om Patrick Swayze. Jag har alltid blivit ledsen när jag sett bilderna på honom när han tynat bort men ändå har man tänkt att han ska bli frisk. Sorgligt är det ialla fall. Kommer nog gråta nästa gång jag ser dirty dancing. Kommer nog dröja ett tag dock innan jag vågar se den igen.Över till något roligare: IDag är jag ledig så jag ska hem till Brorsan å träffa honom och mamma. Det var jättelängesedan jag träffade lilla mamma. Blir supermysigt=) Så nu måste jag visst skynda mig lite.

Över och ut

I feel it in my fingers

I feel it in my toes... -Ja, den härliga låten gillar visst mina nya grannar. Jag gör det dock inte.

Hade en underbar helg i Karlstad hos min lilla Alexandra. Tea-time har fått en ny innebörd;) hihi. Vi drack en hel del te. Myste i det fina vädret, kollade på stan, drack vin, dansade å tjötade en himla massa. När det är dags att säga hej då vid tåget brukar man ju bli lite tårögd ändå, men inte den här gången! För jag vet att om två veckor ska jag tillbaka! Då tar jag med min Jonas också så ska jag, Jonas, Alex å hennes kille Peter ha skoj. Blir nog minst lika kul som den här helgen har vart. Tack för en trevlig helg hjärtat!

Nu ska jag plugga. Har rätt mkt skola nu. Ganska segt. Ganska tråkiga föreläsningar för att vara bild. Inte så som man kanske trodde att de skulle vara. Men lektionerna är kul=)

Hej svejs

varför blogga?

Kommer nog vara lite dött här ett tag. Har ingen lust att skriva helt enkelt! Ibland går man in i perioder då man liksom känner för att dokumentera och dela med sig av allt och ibland orkar man inte.

Bara för att jag skrev så kom jag att tänka på en sak som vi pratade om för några kurser sen i skolan. Just fenomenet blogg. Varför man bloggar och sånt. Många ansåg att det var för att man kände tvång att berätta om det som hänt. Orden "bloggar man inte om det så har det aldrig hänt" sades. Det håller jag inte alls med om. Men kanske att vissa bloggoholics känner något slags behov av att fota och berätta om allt? Vissa hävdar också att man måste bevisa något för omgivningen genom att använda sin blogg. Kanske vem som är mest poppis eller vem som är snyggast eller bla bla. Det håller jag inte med om heller. Jag ser ialla fall bloggandet som en slags... ja, dagbok. Man kan väl likna det med olika communitys som helgon, facebook o.s.v. där man får en chans att ta del av varandras tankar, bilder m.m och kan kommentera hos varandra.

Hm ja... alla har väl sin "anledning" till att skriva av sig. Jag tycker att det är toppen. Speciellt när unga gör det (så länge det är inom "rimliga gränser" såklart). Bilderna på sig själva kanske inte är toppen att lägga ut på nätet, men jag tänkte mest på skrivandet. Det är skitviktigt att få uttrycka sig, speciellt när man är ung. Och att sedan få gensvar på det man skriver är ju också bra. Det är alltid (nästan) mer givande att skriva när man vet att det finns mottagare. Du kanske borde fundera lite på varför du själv bloggar?

Ja, nej nu blir det babbligt känner jag. Jag älskar ialla fall att läsa mina vänners bloggar om vad de har för sig o.s.v. För man hinner ju inte alltid höra av sig till varandra. Men vi har ialla fall koll på varandra;) hihi

punkt

kakel spektakel

Idag har kakelmannen varit här och kalkat i köket. Alltid lika pinsamt när de inte ringer och förvarnar utan ringer på dörren tidigt på förmiddagen och man kommer nyvaken och öppnar haha. That´s me! Har man sovmorgon så har man! Men inte blev han klar idag heller. Dom började riva det gamla kaklet igår och de blir klara imorgon. Fatta att det ska behöva ta tre dagar...

Idag har jag tecknat lite. Kanske kan ta någon bild på det jag skissat så att ni kan få er ett gott skratt.

I eftermiddag ska jag in till stan och ta en fika med Rebecca. Var ett tag sedan vi sågs så det ska bli så mysigt så. Ska inte åka in förrän vid fem så jag har ett par timmar på mig att slappa.

oh baby

Förlåt för den sjukt äckligt dåliga uppdateringen här.  Jag har faktiskt haft en himla massa för mig och helt enkelt inte orkar lägga tid på att skriva.

Men för er som vill veta hade jag en grym helg med min Alexandra och har bokat en resa till henne nästa helg. Myspys.
Ni kanske också vill veta att jag började plugget igår. Jag läser en kurs som heter bilddidaktik. Efter första dagen så kan jag säga att det verkar lovande. Det första läraren sa var ungefär: "nu ska ni inte tro att denna kursen kräver att ni målar "vackert" utan att ni får prova på och uttforska och framförallt inspireras till ert arbete på skolan" YES! Jag älskar att måla. Men jag hatar att måla fint. Inte min grej. IDag ska jag ut å teckna natur och sätta ihop ett kollage. Sen ska jag redovisa det för mina klasskamrater. Fattar ni? Jag ska visa upp mina alster för hela klassen. Haha. Det är så pinsamt att det är befriande liksom.

Sen kan jag passa på att säga att min älskade Myzlee fortfarande är borta. Jag försöker att inte tänka på vart hon är å vad som har hänt. Det är ingen idé. Så med detta sagt så släpper vi det och här kommer en scen från en av de bästa filmerna i universum.

Dirty dancing såklart!!Jag vet att inget slår finaldansen när han lyfter upp henne, men den här är ockå sen favorit.

RSS 2.0