Nu jävlar

Nu är det fredag igen! Ikväll blir det fredagsmys (i vanlig ordning) och imorgon blir det party.

Har städat å gjort fint här hemma så att man slipper göra det under helgen. Imorgon ska jag och Jonas ha en riktig mysdag med shopping och café på förmiddagen och sedan hem, slappa, grilla å festa hela natten;)
Har precis fixat naglarna också. Jag är riktigt nöjd med mina naglar nu. Naturligt fina. Får glädjas medan jag kan. I sommar när jag jobbar igen kommer de gå sönder hela tiden igen. Fast det gör inte särskilt mycket. Det är ju mest på vintern man har större behov av fräscha detaljer som fina naglar, tycker jag.

Det ska ju vara riktigt fint väder i helgen också!=) Tyvärr kan jag inte sola särskilt mycket. Började käka tabletter, för min hy har vart katastrof senaste månaderna. Då sa läkaren att man kan bli ljuskänslig så jag borde hålla mig borta från solen. Inga större problem, tänkte jag, men några veckor senare när solen faktiskt började titta fram så tänkte jag att "vafan, jag steker lite" hehe. Läkaren hade tyvärr rätt och jag får rätt ont i huden när jag vistas för mycket i solen....
Men i helgen ska jag köpa nån bra solskydd så ska nog även jag kunna hänga i solen ordentligt. Det är ju ändå det man längtar efter hela året!=)

storm

Blåser galet mycket idag. Har faktiskt inte tagit nån promenad idag. Skäms på mig, men äh, gör det imorgon. När jag vaknade imorse låg det en tidning bredvid mig. Söta Jonas hade köpt en cosmopolitan till mig igår. Så jag låg kvar under täcket och läste och åt lite dumle sådär på morgonen. Mysigt.

Imorgon ska vi på Jonas kusin Annas student. Trevligt. Men jag kommer känna mig gammal tror jag. Hela tre år sedan jag själv tog studenten. Hoppas det blir fint väder. När jag tog studenten var det sådär halvkasst väder.

Nu ska jag bort till tvättstugan! Har tvättat fyra maskiner å ändå är hela smutskorgen fortfarande full... Låt mig säga att Jonas fyller den fortare än kvickt främst med sina t-shirts och skjortor. Men jag är ju ändå hemma så mkt nu så jag kan ju lika gärna tvätta;)

26 maj

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen! Har gymmat ett par ggr nu och det känns så skönt att använda kroppen lite! Som student blir det mycket stillasittande läsning och skrivning ju. Igår tränade jag hårt på gymmet och idag simmade jag och Catia i nästan en timma. Känns bra. Ska försöka göra något varje dag. En promenad kan man ju alltid klämma in de dagar man inte tränar direkt. Kan ju inte träna muskler varje dag...

Idag är det lite plugg här hemma och sedan i eftermiddag ska jag jobba ett par timmar. Inventering... Men man får ju ob så I like it!

Nästa vecka ska vi äntligen få komma in och kolla på lägenheten. Ärligt talat, vi har ringt snubben som bor där varje dag i över en månad och han vägrar svara! Så nu får hyresvärden släppa in oss istället. Lite jobbigt med såna människor man inte kan lita på. Tänk den dagen vi ska få vår nyckel och vi inte får tag på honom?? Då blir det panik för vi måste ju tömma och städa den här lägenheten så nästa person kan flytta in här. Hehe ah... jag gillar inte sånt. Krångliga människor.

Jag e ashungrig. Ska bort å handla middag snart. Får bli tidig middag idag=)

Nu är det slut på veckan

Det är dags för fredagsmyyys!

Älskade reklam som ringer i huvudet på mig. Jag gillar fredagsmys, vem gör inte det? Fram med chips, godis å cola. Ner i soffan under en filt å sätt på en film. Myys!

Denna helg kommer det att vara BMX-tävling här i lerum både lördag och söndag. Skitkul tycker jag. Är så stolt över Jonas som har kämpat på för att få gjort banan. Du e bäst, älskling!
Så ikväll kommer en pojk som sover hos oss under helgen. Trevligt. Blir så trångt bara när man bor i en etta... Men men, då blir vi tre till fredagsmyset!

Nu ska jag färga håret, äta frukost och plugga!



Love you!

fattig sista vecka

Sitter och lyssnar på lite skön musik och bara njuter av tillvaron lite. Man glömmer änna det ibland, men som student är livet (mitt ialla fall) rätt gött!.

Imorgon är det onsdag som följs utav en ledig torsdag! Då tänkte vi passa på att gå ut imorgon, när alla i hushållet ändå har sovmorgon dagen därpå. Får väl se vilka som hänger på. Folk verkar fattiga. Jag är fattig. Men med knappt en vecka tills pengarna rullar in och med en helg utan varken shopping eller utgång så ska jag nog överleva. Det ska gå. Får gå in någonstans där inträdet är gratis haha... å helst gratis öl också...
Äh ska kolla igenom mina partyväskor. Brukar faktiskt hitta en hel del cash där som man glömt bort.

Nej, nu är det dags att läsa lite inför tentan. Roande.


skön måndag

Har haft en riktigt mysig helg. I fredags hade jag och Jonas vår egen kväll med middag och bio. Änglar och demoner var helt okey! Fast jag tyckte  nog bättre om Da vinchi koden,
I lördags åkte vi runt och kollade lite möbler och sånt till nya lägenheten. Det var också mysigt=) Sen samlades människor hemma hos oss och vi såg (sneglade) på eurovision och spelade spel å sånt. Very nice.

Idag är det egentligen plugga som gäller... fast först ska jag ta mig en stor skål med kellogs special´K, mjölk, skivade bananer å jordgubbar! Världens godaste frukost. Jajamen, gick upp rätt nyss.

när änglarna gråter...

Äntligen fredag=D
Idag var jag inne i stan och käkade rå fisk med brorsan och mamma. Väldigt mysigt att hänga lite med familjen och maten var helt okey den med! Gillar sushi mer och mer faktiskt.

Ikväll ska Jonas ta med mig på resturang å sedan blir det bio också- Änglar och demoner. Får se om den är något bra! Blir en supermysig kväll hursomhelst! Denna gången blir det nog ingen lip-film som Marley och jag iaf haha.






Nu ska jag göra mig iordning snabbt så ska vi åka in till stan. Är sugen på pasta idag.

Kids- MGMT



You were a child,
crawlin' on your knees toward it.
Makin' mama so proud,
but your voice is too loud.

We like to watch you laughing.
Pickin' insects off plants.
No time to think of consequences.

Control yourself.
Take only what you need from it.
A family of trees wantin',
To be haunted.


The water is warm,
but its sending me shivers.
A baby is born,
crying out for attention.
Memories fade,
like looking through a fogged mirror
Decisions to decisions are made and not fought
But I thought,
this wouldn't hurt a lot.
I guess not.

hemma

Klockan är inte ens tolv och jag är redan hemma från skolan! Hade ett seminarium 9-12 på förmiddagen. Kom dit och hade hoppats på något spännande eller nåt! Världens tråkigaste jävla seminarium- ever! Läraren drog upp nåt vi aldrig pratat om tidigare, sen ger hon oss en uppgift som påminner om alla de andra som vi gjort under terminen och sen fick vi sitta i grupper och diskutera. Uäh! Vid 11 stack jag. Får panik av att sitta där. Jag lär mig inget nytt nu. Jag blir faktiskt bitter, och lite stressad. Nu om tre veckor är hela min inriktning avklarad. Jag kommer inte få mer utbildning i svenskämnet.
Lite besviken är jag på skolan.

Men skit i det! Vår Gotlandsresa blir tyvärr inställd, eftersom det inte har gått att fixa ett datum som funkar för oss alla. Det är ju trist, men för att se det från den ljusa sidan så kan jag och Jonas nu helt fokusera på vår flytt i juli! Vi längtar så det värker lite i kroppen!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite istället!



Förresten så har vi börjat släppa ut Myzlee nu! Hon är ute nästan hela dagarna och vill ut hela tiden på nätterna. När hon väl kommer in så vill hon ha mat, bli kliad, bajsa och sooova. Hon leker inte längre med sina leksaksmöss heller. Antagligen för att den riktiga varan faktiskt finns där ute.

Show yourself

Plugga plugga plugga plugga
bort din glada min

Yes! Nu när VFU:n är slut så är det bara plugg som gäller. Hallelujah! Sitter å lyssnar på Kids med MGMT. Suverän låt!

Helgen har vart riktigt skön och slapp! I fredags kom Catia ner med en flaska rött och två filmer som vi kollade på medans vi avnjöt rödvin å sprite. En rätt go kombo.
Lördagen bestod av banarbete (tråkigt) och sedan belönades vi med shopping (skoj). På kvällen kom några människor hit och vi slappade, såg på robinson och spelade UNO hihi.
I söndags gick jag å Catia på en långpromenad- i 3 timmar!

Så såg min helg ut!

Haha jag hittade den här bilden på min telefon. Jag tog den när jag skulle käka en god, hemmagjord pizza och ville läska Jonas som inte var hemma. Men när jag tittar på den så ser den inte läskande ut alls! Ser ut som... ah fyll i resten själva.




Så här påklädd var man för ett par månader sen när man skulle ut. Nu ska jag diska!

 

fuck you fuckface

By the way: I oktober åker jag och min Jonas till vår huvudstad för att se .... GREEN DAY. Sug på den du!
De spelade i göteborg 2004 eller vad det var. Ingen annan spelning har kunnat jämföras med deras. Nej, ingen. Nu känner jag såhär: kan dom möljigen vara lika bra den här gången? Nya skivan kommer ut om ca en vecka, och ni som gillar green day lika mycket som jag och Jonas gör har säkert redan hört den.
Riktigt bra!


Nu är det tamefan helg!

Denna helgen blir förmodligen en total slappar-helg! Inte bara för att det är så underbart skönt, utan även för att jag levt över mina tillgångar senaste veckorna... Ja, det blir så ibland, men nu får jag prioritera mat i en vecka ialla fall;)

Idag var min sista VFU-dag för denna terminen. Rätt skönt. Kommer dock att sakna ungarna och svenska-lektionerna haha! Det bästa med VFU:n är nästan sista dagen när man ska säga hej då till alla barn- Man känner sig så älskad då!;) hihi

Jag har inte vart inne och skrivit sen förra helgen så känns som jag har så mkt att skriva om. Nästan för mkt för att kunna spalta upp det bra... Men i veckan hade jag bedömning på skolan. Det är när en VFU-ledare kommer ut till mig på skolan och bedömmer mig i min lärarroll. Lektionen jag hade gick verkligen åt skogen och jag trodde nästan att hon skulle avråda mig till att fortsätta min utbildning, men när vi samtalade efteråt så hade hon bara positivt att säga!! Jag kände mig så lättad och nästan lite lycklig. Hon sa t.o.m att jag är på god väg att bli en riktigt bra lärare!! Hihi låter skrytsamt att skriva så här, men det känns så bra! Man är verkligen sin egen värsta kritiker.

Nu ska jag och Morris lägga oss på soffan en stund!



Eller Morris kanske stannar här. Hon älskar att ligga med ansiktet så att data-fläkten blåser äcklig varmluft i ansiktet...

trying to recall

En sån där mysig låt, som liksom har fastnat i mitt huvud. Kommer ihåg när den spelades på melodifestivalen. "ah, va la bra för å va lärare" var väl enda komentaren jag la. Men det är roligt ändå, hur det kan poppa upp en sån låt från en lärare. Jag menar, det måste ju finnas hur mkt talang som helst ute på våra skolor, bondgårdar och resturangkök... Fast det är nog inte alla som får det tilfället som Marie fick (rättare sagt; tog tillvara på, man får inget här i världen).


And you said: I think I know how you're feeling And
I replied: I don't think so at all
And then we wouldn't be here
A reuniting cup of coffee, trying to recall

I know God
What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificing
Then I'm not sure it's gonna be
You and me, anymore

And it's time
Tell me what you are thinking and guide me
Where do we go from here?
Do our ways converge
Or do they seperate to nowhere?
Destination unknown

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificing
Then I'm not sure it's gonna be
You and me, anymore

Den låten skrev hon när hon studerade till lärare. Hmm...

puss

Igår gjorde vi stan. Vi siktade mot cortegen, men kom väl en två timmar sent haha. Hade en underbar kväll med kanske aningen mycket att dricka. Innan vi drog in satt vi här på baksida i solen och drinkade. Mysigt var det. Det var helt enkelt en bra blandning av mat, dricka, tjöt, stan och dans. Ja...

Idag ska jag sola och sedan träffa en kompis i eftermiddag. Jonas är i Italien och jag saknar honom en himla massa. Så tomt att vakna upp och inte alls träffa sin ögonsten. Den här helgen ska jag passa på att njuta av att inte behöva anpassa mig efter någon annan. Jag har t.ex redan haft en go morgon här hemma.

Jag satte mig och tänkte skriva en massa här för jag har en himla massa tankar i huvudet, men när jag väl sitter här så vill jag bara spara mina tankar för mig själv. Inser jag.
Och nu är solen hos mig så nu går jag ut!
 Ha en skön dag!

RSS 2.0