god morgon

kom hem från jobbet nyss. Ska slänga mig i soffan å se på Xena-krigarprinsessan haha. Jag e trött. Vi har fått nya tapeter i lägenheten och igår var vi på ikea och köpte gardinstänger å lampa å sånt. Idag, på min vilodag, kommer väl en gubbe hit å byter kaklet i köket också. Fått en mindre renovering på lägenheten faktiskt. Var som ett råtthål när vi flyttade in, men nu börjar den te sig. Saaakta men säkert.
Nu: macka. Sen: tvättstuga. Ännu mer sen: städa. Senare: flaggvakt på bmx-tävling.



lurdag

Gött med lördag! Idag hade jag och älsklingen en jätteskön morgon med god frukost. Det som dock tynger oss liite är att Myzlee vart borta i 5 dagar nu och vi börjar bli lite oroliga. Hennes tidigare rekord är dryga 2 dygn så jag vet inte vad hon föröker bevisa. Hoppas hon kommer hem snart ialla fall. Ingen idé att oroa sig egentligen. Katter går ju på äventyr ibland:) Och Katt-mördarn som gick omkring här i Lerum (och dödade/torterade ca 20 katter!!) är ju fast så det känns ju lite betryggande.

Ikväll, eller snarare i eftermiddag, ska jag ta tåget till alingsås och där bjuds på grillmat hos en arbetskamrat. Har aldrig hängt med dom privat så det kan ju bli kul. Det är temafest så jag måste ha något rosa på mig. Får se vad jag kan gräva fram. Tror dock att jag åker hem när det är dags för utgång. Är både för trött och för fattig för att hänga på krogen. Nu ska jag sysselsätta mig med något innan det är dags att göra sig iordning.
Vilket jävla skitväder det blev nu. Himlen har öppnat sig!

Ha en trevlig lördag!




...

Det var jättefint väder när jag vaknade imorse. Men här i lysekil är det tamig fan kallt och molnigt. En stor besvikelse. Det finns liksom inte så mkt att göra här på campingen när man inte ska sola eller bada. SÅg att mamma faktiskt hade mobilt bredband med sig så jag kan surfa lite en stund hihi. Om nån timma är det grilla som gäller.

Meningsfullt inlägg, men vad ska man göra hihi. måste ju få sysselsätta sig, eller hur. Nu spelas Pinks please dont leave me på radion. Me like.

bye

camp

Tentan är avklarad och jag har t.o.m tränat idag. Och vilat en himla massa=) Det är så skönt att vara hemma utan att behöva plugga. Snart drar mitt "riktiga" plugg igång och första kursen för den här terminen är bilddidaktik. Låter kul va?=)

Nu är jag ledig i två dagar så imorgon ska jag ta bussen till nästan Lysekil och träffa mamma och en jäkla massa barn.
Mamma leder ett projekt med barn med utländsk bakgrund och nu har hon bjudit alla
barnen till hennes camping hihi. Jag ska sova hos mamma i husvagnen en natt. Hon säger att det är såå fint väder och varmt, men jag vet inte. Här hemma har det inte vart varmt ialla fall. 

Blir mysigt att träffa de busiga hundarna också=) Nu ska jag packa lite snabbt och sen blir det tv i sängen!
 

plugg

Imorgon har jag en tenta så jag har lite sista-minuten-plugg här hemma nu.


Klart att Myzlee ska vara med och hjälpa till. Lite viktig måste man vara.

vad hade man tänkt?

Sitter å väntar på att en snickare ska bli klar i köket så jag kan ääta! har inte ätit sen 5 imorse och då fick jag i mig ett glas fil haha. Så min brorsa skickade lite länkar som jag kunde roa mig med. Kolla in den här. Den kanske ni har sett förr, men jag tyckte det var rätt coolt. Vad hade man tänkt liksom?


Jag hade inte vågat gå nära människorna haha. Tänk om dom hade vaknat upp och vart zombies eller nåt!



puss

johårå! Idag klippte jag lugg. Måste vänja mig nu och håret måste ju "ligga till sig" haha. Har ju haft snebena flera år nu. Jag tyckte det blev fint, dock ser jag 7 år yngre ut så jag kanske sparar ut den igen. Får se... Men det ä såå mkt roligare med lugg eller NÅT annat än bara långt, uppklippt hår. Kanske blir nån ny hårfärg till höst istället.


Kanske inte världens mest rättvisaste bild för håret, men tog den inna jag somnade på soffan haha

Nu är det bara jobb imorgon bitti sen är det heelg! Det är en liten tävling på bmx-banan på lördag så jag och jonas ska vara flaggvakter tillsammans i en kurva= mys. Flaggvakt innebär att man håller upp en gul flagga om någon kraschar på den längan där man står, så att det inte kommer fler cyklister och kör på:)


sorry

Vaknade vid tio idag, men jag är ju en tänkare så jag låg ända till klockan tolv och bara tänkte på saker. Men det var mysigt. Idag är det städning och plugg som gäller. Eftersom vi inte kommit iordning efter flytten än så blir det sån där städning så att allt blir fräscht, men inte nödvändigtvis fint. Aja...

Jag älskar youtube. Jag älskar musik. Jag är jätteledsen, men här kommer en till låt som jag älskar. City and colour- The girl.  Texten först såklart!


I wish I could do better by you,
Cause its what you deserve.
You sacrifice so much of your life,
In order for this to work.

While I'm off chasing my own dreams,
Sailing around the world,
Please know that I'm yours to keep,
My beautiful girl.

When you cry a piece of my heart dies,
Knowing that I may have been the cause,
If you were to leave, fulfil someone else's dreams,
I think I might totally be lost.

You don't ask for no diamond rings,
No delicate string of pearls,
That's why I wrote this song to sing,
My beautiful girl.



hair

tjabba. Sitter å väntar på att mina pannkakor ska bli klara i micron! Sen ska jag till jobbet om ca en timma och ikväll efter jobbet ska jag och Jonas ha korv-dejt på 7-eleven.

Ringde precis till frisören och bokade tid för en klippning. Mitt hår är tokrisigt! Och så är jag trött på den här tråkiga frisyren som jag haft över ett år nu så ska klippa det ungefär som jag gjorde för några år sedan. Hehe lite nervöst, för senast jag var hos den frisören gjorde hon ett toppenjobb, men jag vet ju inte hur det går den här gången. Har lite svårt att lita på nya frisörer efter en incident när jag var i 15-års åldern och mitt hår såg bedrövligt ut haha. Ja, lite känsligt det där.

Nu blir det pannkakor med sylt!

hi my name is

IDag är det strålande sol- igen! Faktiskt rätt sugen på att slänga på mig bikinin och dra ner till stranden! Får se om någon har tid att följa med mig ner bara! Sen tror jag ärligt talat att de flesta av mina vänner sover fortfarande... hm jag får ta å väcka dom.

I eftermiddag ska jag kanske in till avenyn å träffa brorsan. Senare, runt 20, ska en gammal klasskamrat spela på en krog där så ska nog gå och kolla på honom. Det får nog bli en rätt tidig kväll för jag jobbar imorgon. Fast viktigare än att det blir tidigt är väl att man inte dricker så mycket. Trött funkar på jobbet, men att vara bakis är ju olidligt.

Just nu lyssnar jag på:

 

duh

Gick precis bort med tvätten. Ja, ibland är man duktig. Det var en elektriker här förut och skulle byta elementet i badrummet. Nice. När jag satt i soffan och väntade på att han skulle bli klar började Myzlee gnälla nåt så himla så jag tänkte att jag kanske borde gå in i badrummet och hämta kattlådan. Och vad ser jag liggandes på golvet bakom elektrikern då? Jo, ett par vita mensblodiga gamla trosor. Jorå! Dom hade han hittat bakom elemtentet! Jag förklarade att det inte var mina, vilket var sant. Det var faktiskt från den gamla hyresgästen. " Jo, hehe, man hittar allt lite gammalt här bakom när folk har glömt städa"  Haha undrar vad han trodde. Hoppas han trodde på mig!

Äckligt hur som helst. Om det var mina hade jag slängt dom med en gång. Inte lagt dem på tork på elementen?

yehaa

Sol! Idag blir det till att sola hos Elvira! Picnick i det gröna! Vilken tur jag har som är ledig idag. Hurra!  Enligt smhi ska det bli sol imorgon också. Jag blir som ett barn i en godisaffär.

Over and out

tjoho

Idag stod det jobb på schemat från klockan 06:00. Fick inte en så skoj morgon när jag vaknar av att chefen ringer tio över sex och frågar vart jag är.Gaah. Men tur att butiken ligger så nära. Fatta att jag var där tjugo över sex! Så jag blev ju inte så himla sen ändå, men det var ändå ingen skön morgon. Inte kul alls att försova sig.

En jobbig måndag efter en ack så kul helg! Lördagens utgång var perfekt! Jag hade så kul heela kvällen. Drinkar, tjöt och dans. Precis så en lördagskväll ska se ut. Vi gick ju till Parken och det var faktiskt ett helt okey ställe. Kommer gå dit igen. Vi var så taggade så när det var dags att ta sista tåget hem sa några av oss att vi drar hem till oss och har lite efterfest. Stannade till på 7-eleven här hemma, köpte korv och gick hem. Men när vi väl kom hem var alla så trötta att vi knödde ner oss i sängen och somnade gott.

Ske se om jag lägger upp några av bilderna från lördagen. Tror de flesta blev ganska hemska. Nu tar jag en dusch och sen blir det middagshandel!=)

RSS 2.0