Givande dag

Idag min dag bestått av följande:

  • Besöka vårdcentral och apotek och hämtat mitt nya visakort på vägen hem
  • Suttit i soffan
  • Ätit choklad
  • suttit på trappen med Myzli i inte mindre än 5 min
  • Legat i soffan
  • Handlat chips, banan och nudlar
  • Diskat

Nu om 20 min ska jag öppna min chipspåse. Jag orkar nog inte tillaga nudlarna ändå. Jag fick min medicin idag, men den verkade inte så snabbt som jag hade hoppats på; fortfarande sjuk. Men imorgon, då är jag frisk, jag känner det.


Idag är jag ledig

Jag e sjuk! Jag hatar att vara sjuk, det är så tråkigt. Jag kan inte ens säga att jag iaf slipper jobba för jag e ändå ledig. Men min Myzli e också sjuk så vi e sjuka ihop, fast hon e något piggare än jag. Hon har bara mask i magen.
Men jag har ringt vårdcentralen så jag borde få en tid imorgon så jag kan få lite knark så blir jag frisk på nolltid. Lagom till helgen, ja det bli bra. För då ska vi ut å dansa så då kan man inte vara sjuk. Fast jag får väl skippa drickat då kanske...

Annars ja, det var länge sedan jag uppdaterade här. Nu har jag bara två veckor kvar att jobba efter denna veckan, sen är det semester. Jag å Jonas har två underbara veckor tillsammans, Först ska vi ut på en liten svensk minisemester med två vänner, sen ska vi slappa ett par dagar å sen drar vi! Fatta att vi ska vara med bara varandra, det blr magiskt. Fast vi kommer nog sakna våra små älsklingar här hemma. Haha kommer nog lipa när vi lämnar dem, det är sån jag är. Önskar jag kunde ta med mig dem.

Nu måste jag nog äta choklad.

Det är roligt

Jag fick ju för mig att sommaren var den tiden då man fick använda sina söta klänningar. Tur att jag la mina pengar på resan och inte på nya sommarkläder, det hade ju vart onödigt.

Fast lite sol får jag idag ändå. Ska träffa min kära vän Antonia om några timmar. Det blir lajban!


Seriöst

Jag ska strax gå å lägga mig. Tänkte kolla lite på expressen.se för lite läsning innan sovdags. Jag klickar in på mode sidan och vad ser jag där? Ebba von Sydow har skrivit en tre meter lång lista på vad som är inne och ute i sommar. Inne och ute!? Varför får man för sig att skriva en sån lista? Jag tänkte att det måste vara ett skämt. Ja, det måste det ju vara. Det är väl en sak att skriva om mode och sånt, men att berätta för folk vad som är rätt att klä sig i och vad som är fel, då måste man ju ha problem. 
Reality check, snälla. Är man såpass känd som hon är så har man faktiskt ett ansvar, tycker jag.
Fast det måste ju vara att hon driver med de som faktiskt tar det hon säger på allvar. Fast det är väl inte så kul.

Latmask

Ja... Det här med att jobba alltså. Efter att bara ha pluggat i en termin har jag redan blivit bortskämd. Haha, jag skäms lite men jag tycker att det känns tungt att behöva jobba hela 5 dagar i rad denna veckan. Att gå i skola e skönt, även om det ofta är mkt att läsa å lära sig så får man ju iaf vara sig själv, och äta nästan när man känner för det.  På jobbet e man ju nån slags robot känns det som... Nån mer som känner så? Nej? okey... haha slå mig i skallen. Hur ska det bli när jag är vuxen kvinna och måste jobba hela tiden.

Nej! nu ska jag slänga mig i soffan å se en film med älsklingen! Massa mackor ska jag äta också.
Mumma


Myrkrig

Igår städade jag här hemma. Som en riktig husmor! Jag gjorde allt, rubbet. Jag tvättade t.o.m golvet och vädrade mattor! Galet säger jag. Sen var det partaj på kvällen. Förfest här, som vanligt och nu varken luktar det eller ser nystädat ut här längre. Haha men det gör inget.
Vi, eller jag och Daniel iaf... eller kanske bäst att jag talar för mig själv,  hade väldigt kul. Det var länge sedan vi fick dansa loss lite grann. Jag kan dansa hur länge som helst och jag är nog en av de kanske pinsamma(?) människor som dansar enbart för att det är så himla skoj! Hur jag ser ut är en annan fråga. Haha, nej, men hur farligt kan det vara?
Men det var otroligt mkt glas på golvet så på vägen hem i pumpsen var jag väldigt öm i fötterna.

Idag skulle jag ha slappardag framför tv:n, men vad händer? Mitt i mitt tv-tittande hör jag krchh och det blir myrkrig på alla kanaler. Hemskt. Så nu sitter jag här. Jonas kom hem nu så jag kan underhålla mig med honom tills detta har löst sig.

Nu är det nog dags för mig att äta frukost.


Tyckte att det hade vart lite för många bilder på Myzli och för lite på Morris.

Liten uppdatering

Ja, det var visst dags att uppdatera nu!

Ilördags blev vi bjudna på finmiddag hos Emelie och Joakim. Det var mycket trevligt och gott! Efter middagen åkte vi till hamnen för att festa lite på en väldigt stilig båt. Det var hur fint som helst så vi drack och njöt av den fina utsikten. Som ett plus i kansten kunde vi se fyrverkerierna från In Flames show som var tvärs över vattnet. Finemang! Har inga kort, men kanske kan få Jocke att skicka över nåt som han tog senare.
Igår hade jag å Jonas mys middag, med vin och en härlig sallad! Ibland kan man behöva en riktig myskväll tillsammans med sin älskling.Vi har även börjat träna Myzli att gå i sele. Det går rätt bra, men det är inte direkt som att gå ut med hunden haha! Fast vi hade så mysigt och Myzli är inte rädd alls. Så här fina var vi häromdagen. 

                    

Dags att äta Chokladkaka!

RSS 2.0