skön start på veckan

Ikväll ska det firas! Jag och Jonas ska äta god middag här hemma och dela en flaska vin! Vi firar att Jonas ska sluta jobba (för att börja plugga) till jul, att vi kommer få en grym start på det kommande året och att vi har det så jäkla bra tillsammans! Det kan låta som skryt, men det är bara jag som är lycklig. Alla har vi våra såna stunder då livet känns helt perfekt. Förr kunde jag vara avundsjuk emellanåt på andras liv. Vissa för att de verkar ha så coolt socialt liv, andra för att de är så jäkla snygga o.s.v. Tror att de flesta känner igen sig i det! Men man måste unna sig att känna att ens eget liv är underbart. Säkerligen finns det folk som ser på dig och ditt liv och önskar att de hade något som du har! Jag är aldrig avundsjuk längre. Jag kan se på vänners liv och känna lycka för dem när de har det bra. Jag tror det är lättare att glädjas åt andra när man själv är lycklig. Nu känner jag att det här inlägget svävade iväg litegrann hehe. Kan det vara julpyntet här hemma som bidrar till mitt goda humör tro?

Vårat juleljus bidrog förresten med att sota ner vår nya, vita matta när jag skulle blåsa ut det. En fin svart fläck blev det. Men hellre det än att den fattade eld som jag först trodde den skulle göra=)


första advent= julpynt!

Kom precis hem från en fika med min going Alexandra. Mysig men ganska kort fika hihi. Vi skulle nog kunnat dryga ut den med massa tjöt om det inte vore för att hon skulle med bussen hem till Karlstad igen!

Vad har hänt annars i helgen då? Jo, jobb, shopping, utgång och julpynt! Har vart en toppenhelg om jag får säga det själv. Vi har fått det riktigt mysigt i köket nu också. Det är i såna här stunder som jag njuter extra mycket av att dela mitt liv med någon. Ikväll ska vi inviga våra julglas med julmust och till det ska vi äta julvört med ost. Mums säger jag!

Här hemma dricker vi bara apotekarnes julmust! Enligt Jonas så är det den som smakar "som den ska". Själv vet jag inte om det spelar någon roll för mig vilken julmust det är. Alla smakar väl typ likadant? Sålänge det inte är light såklart!

 


längtan

Nu är det snart första advent och man ska börja julpynta hemma. Skitmysigt! Men ändå går jag och drömmer om sommaren. Oftast brukar ju sommaren vara en besvikelse som regnar bort men ett par ljuvliga dagar och kvällar blir det allt. Den här sommaren hade en hel del guldglimtar! En anledning till att jag föredrar sommaren framför vintern är att jag känner mig så instängd på vintern. Tycker inte att det finns så mycket att göra.


En bild från vår badstrand. Kvällsdopp med en kompis istället för att festa.

 

Kolla på raggarbilar en ljummen kväll

 

Liseberg=)

 

aja, nu släpper jag det här! Man kan ju faktiskt gå på liseberg på vintern också...

Nu ska jag släpa fram julpyntet! Hoppas att jag kan hitta Morris julgran också.


att sola eller att inte sola

Det är frågan. Eller det har varit det för mig ett tag ialla fall. Nu snackar jag inte sola på playan utan alltså solarium. Har gjort det ett par ggr senaste åren, men ändå aldrig mer än 10 ggr/ år som är den rekomenderade gränsen. Även om jag har gjort det så har jag varje gång legat där å vart nervös. Jag vet ju att det är farligt för kroppen och tänk om något skulle hända bara för att man är så dryg och rädd för att se blek ut. När sambon sa till mig häromdagen att han hade hört på radion att de som solar solarium har 70% större risk att utveckla hudcancer. 70%!! Det här gäller ju säkert dem som solar relativt regelbundet men för mig spelar det ingen roll. Jag tänker inte riskera att det händer mig. Det här visste jag ju redan egentligen, men nu har jag bestämt mig. Från och med nu blir det lite brun utan sol istället.

 


höjden av lathet

Har så sjukt lite lektioner å föreläsningar för tillfället. Jag har max 8 timmar skola/vecka! Jag går liksom bara hemma och latar mig och läser lite. Tror dock jag har nått höjden av lathet nu för jag sitter och funderar på om det ens är värt att ta tåget till skolan imorgon när jag bara har två timmar föreläsning. Jag skäms. Och jag njuter.

So you think you can DANCE

Älskar detta programmet! Alla dessa otroliga dansare och människor. Fast ibland vet jag inte vilka jag älskar mest. De som går upp på scenen och dansar skiten ur domarna med sina avancerade danssteg eller de som går upp på scenen och skrämmer skiten ur domarna med sina otroligt korkade apmoves.

Här är min favorit!

Rätt gammal nu men den satte sig i hjärtat hos mig och har stannat där.

 


You better wash that hair

Jag kunde inte hålla mig så jag köpte Tresemmés schampo. Jag vet inte vad man egentligen förväntar sig att ett grymt schampo ska göra med håret, mer än att rengöra då. Men jag gillade det här schampot för att
  • Det gjorde rent håret och håret håller sig rent ett par dagar, ibland
  • Håret ser rätt friskt ut och det glänser lite mer
  • Schampot luktar gott
  • Flaskan är sketstor


When I fall down

You put me back together/Weezer

Okey. Vi kör igen.
Lyssna på den här låten. Det är en ny favorit här hemma. Weezers senaste skiva e grymt bra. Om du inte gillar skivan, eller den här låten ialla fall, kanske du borde fundera på om det är dags att byta musiksmak.


When I walk down the street,
I be trippin' on my feet
And my clothes, they don't match
and my blue jeans need a patch

It's cold outside, is there someone there tonight?
It's cold outside, would you let me come inside, and make it right?

Here, it's clear, that I'm not getting better
When I fall down you put me back together

My hairdo isn't cool
And my lips are lined with drool
I'm a mess since you left
You can use this fool
I'm gonna use this too

It's cold outside, is there someone there tonight?
It's cold outside, would you let me come inside, and make it right?

Here, it's clear, that I'm not getting better
When I fall down, you put me back together
I'm alone in my room
I don't know what to do
When I fall down, you put me back together
And when I daydream
We're eating ice cream
It's such a nice scene
But then I wake up cryin'
I know I've just been lyin'

Right here, it's clear, that I'm not getting better
When I fall down, you put me back together
Here, it's clear, that I'm not getting better
When I fall down, you put me back together
I'm alone in my room
I don't know what to do
When I fall down, you put me back together

RSS 2.0