So long, suckers

Nu åker vi om knappt två timmar! 15:55 lyfter planet. Förhoppningsvis stannar vi i luften till 20:45 då planet landar i Turkiet. Kattvakt är fixat, vi har städat och packningen är nästan klar. Förstå hur svårt det är att begränsa det man ska ha med. Jonas förstår inte. Men det jag inte har med mig köper vi där nere. Pengarna är växlade, man kan ju inte pruta när man köper med visa. Ska bara lära mig att pruta också.

Nu är jag bara lite nervös för flygningen... Men som bror sa: en på två miljoner att man stupar. Det är säkrare än att åka bil. Jag har oddsen på min sida. Jag är övertygad.

Bilder får ni se om en vecka!

Hej då


Lite skit från mig till dig

Idag efter att jag träffat min kära mor mötte jag upp Jonas i stan för lite minigolf. Det var skoj, bortsett från att min älskling var en mkt dålig förlorare haha. Efter matchen var det dags att äta och då var Paprika det bästa alternativet. Mums. 

Väl hemma tog jag ut Myzli på en promenad. Det uppskattades, men nu vill hon ut igen och skriker så det gör ont i hjärtat nästan. stackars liten som inte får som hon vill jämt. 

Annars så bara njuter jag av min semester! Har börjat ladda upp för Turkiet nu och vi är så taggade för en vecka i solen! Jag har köpt en ny bikini, eftersom Myzli tyckte min gamla var ful och bajsade på den. Det enda jag behöver inhandla nu är ett par flipflops, sen är jag good to go. 



Förresten så var vi och såg Arkiv-x filmen här om dagen och jag har en sak att säga: Besvikelse! Fy! Jag var så förväntansfull, men filmen levde verkligen inte upp till mina förväntingar. Hela vägen hem diskuterades det om allt som kunde gjorts bättre, och det var mkt kan jag säga. Nej, filmen hade inte med Arkiv-x att göra, skulle jag säga. 



En annan sak som diskuterades var min besvikkelse över att min favoritbiograf är borta: Filmstaden! Jag har alltid haft den som Nr 1. Sen att de även plockat Palladuim- skandal. Bergakungen är ingen riktig biograf. Den är ful. Bara fin på utsidan å ful på insidan. Den är inte ens fräck.



 

Bring it on, I say

Kom precis hem från jobbet- sista passet! Tjoho! Fan va gött! gött gött GÖTT! Två veckor ledig yes. Fick brev från universitetet också. 1:a september börjar skolan igen! Inga problem, jag är redo. Yes Yes!

Jonas tvättade Myzli för några dagar sen, och det gillade hon inte kan jag ju berätta. Men jag var snabb fram med handduken och torkade henne varm igen. Ha! Pluspoäng till mig, minus till Jonas!



Måste tvätta bort allt äckligt vatten


Låt mig va

illa

Sitter i soffan med Myzli i knät. Jag vaknade precis upp från min vila. Efter jobbet idag var jag så trött att jag blev väldigt ledsen när jag var tvungen att äta innan jag fick sova. Orkade knapps hålla ögenen öppna! Nu när jag har sovit mår jag väldigt illa! Sådär så det änna sticker i kinderna. SÅ nu väntar jag på att kroppen också ska vakna till så jag kan börja storstäda. Vill ha det fint när älsklingen kommer hem. Ikväll blir det att stanna hemma.

Nu ska jag äta kladdkaka. Det kanske är det min kropp behöver?

Tävling i helgen

Nu är det jobb om en halvtimma. Oh vad jag längtar.
Imorgon åker Jonas på tävling i Danmark, så jag blir ensam med katterna. Kanske kan man locka över nån kompis med film. Jag jobbar iofs nästan hela tiden när han e borta så jag kommer ha fullt upp ändå. Fast jag hade gärna följt med på tävlingen. Förra tävlingen var rolig. Den var i Ängelholm.


Vi började med att ta lite bilder på killarna vid nån dirt någonstans. På kvällen bjöd Matthias på större delen av underhållningen när han försökte flyga med hjälp av ett parasoll från Lidl. Det gick väl sådär.

  

När vi kom tillbaka till campingområdet var grisfesten i full gång. Många föräldrar som hade passat på att slappna av, med lite hjälp från... baren



Dagen efter var det tävling som gällde! Tyvärr hade jag tagit slut på batteriet till kameran lagom till detta.

Over and out, she said


Don´t mess with who?

Nu har jag renoverat min dator, så nu finns det inga spår av Jonas på den haha... Bara min. Nu ska vi se på film, vi har båda sovmorgon imorgon, för en gångs skull. Jag tippar dock på att vi somnar inom 30 min.
Don´t mess with Zohan heter filmen. Hett. Som snack blir det kladdkaka, färdiggjord såklart. Hehe, men här om dagen gjorde jag världens godaste tigerkaka men smält choklad över. Mmm... den var perfekt.





För då ser hon svartare ut

Vi har äntligen tvättat vår vita soffa. Det behövdes. Innan tvätten var den så smutsig att nästan Morris inte syntes när hon låg i den. Fast bara nästan. Nu syns hennes svarta päls extra bra.   



Tack för helgen

Då var det måndag igen. Helgen var jättefin. I lördags var vi ute å dansade, lika kul som vanligt. Träffade många som man inte träffar så ofta längre. Vi var på sticky, givetvis. Dit brukar vi gå, för där finns nåt för alla så det blir inga sura miner haha.
Vi träffade på en hel del roliga människor, men även några som kanske borde prova på charmkurs. Skrämmande, men även underhållande. Kort och gott så hade jag en fantastisk kväll, mest tack vare sällskapet!! Tog en del roliga kort, men jag fattar inte vart jag gjort av kabeln till kameran så dem får ni se senare. Kanske. Antonia har lagt ut en del på sin blogg: http://www.antoniagoestopennybridge.blogspot.com/. Inte så smickrande för min del, men det bjuder vi på.

I går gjorde jag och älsklingen en bakis-pizza, istället för att gå till vår pizzeria. Den blev superb! Resten av dagen bestod av att se på film. Det var mys. Alltid mys på 10D.

Idag är jag ledig, sen blir det jobb å jobb. Jonas åkte iväg för att köpa en ny laptop, så vi har varsin. Det tycker jag blir bra. Undrar bara vad jag ska göra av min azuz som vi köpte för nån månad sen... Tre datorer känns ju lite onödigt. Oj oj vilka problem man kan ha i lerum.

Två veckor kvar av jobb, sen är det semester!
Semester!


RSS 2.0