Fredag!!

Äntligen fredag!! Fan vad skönt! Som jag har längtat efter denna helg. Ikväll ska jag å Jonas hem till hans mamma och äta räkor å sånt. Blir myskväll. Imorgon blir det nog lite utgång. Jag hoppas det i alla fall. Får se hur det löser sig. Men jag är sugen på lite goda drinkar! Kanske dans också. Blir nog lite shopping på förmiddagen också.
Idag kom jag ifrån skolan redan vid två så jag drog hem och la mig någon timma. Behövde det för jag sov inte så bra inatt. Det berodde nog på att jag somnade i sängen vid fyra efter skolan och vaknade inte förrän vid halv åtta igen. Korkat, men jag skyller på Jonas. Han ringer alltid på sin rast vid 18 men igår gjorde han inte det. 

When your sparkle evades your soul 
I'll be at your side to console 
When your standing on the window ledge 
I'll talk you back, back from the edge 
I will turn, I will turn your tide 
Be your shepard and I swear I´ll be your guide 
When your lost in the deep and darkest place around 
May my words walk you home safe and sound

Jag tröttnar inte på låten. Lyssnar du lika mkt på den som jag så vet du vilken det är.
Geraldine
Jag älskar musik, men jag önskar jag kunde hitta lite nya favoriter. Jag är lite petig. Det måste vara rätt text, röst och melodi såklart. Jag måste verkligen fastna för låten sådär i magen för att jag ska gilla den. Det är alltid nåt visst med en låt man fastnar för. Just hur han uttalar ett specielt ord eller hur han låter när han sjunger just den där biten. Ibland när jag lyssnar på min ipod så kan jag skippa så många låtar att den liksom hänger sig och stänger av sig. Det måste vara rätt låt vid rätt tillfälle.

Fan vad hungrig jag är. 

kiwi

Jag brukar alltid försöka sova någon timma när jag har VFU så jag ska orka vara uppe och vara pigg på kvällen också. Idag har jag inte sovit och det är nog bra tror jag för jag sover nog bättre inatt. Dock är jag ganska sömnig redan nu. Jag insåg nu, när jag skulle äta min ganska krångliga kiwi, att jag borde lägga mig tidigare om nätterna. 
För när man börjar svära åt en frukt så är det något som inte är helt rätt.

min dag

Kom hem från skolan nu. Idag har jag fått hålla i stor del av undervisningen, vilket är väldigt roligt, men ganska uttröttande. Jag tycker att jag är ganska bra på att förklara och hjälpa eleverna, men det jag är rätt kass på är nog att få ordning på dem när de t.ex kommer in från rasten och är gapiga. Mm... så är det. Jag gillar inteJust nu håller jag på att värma rester från gårdagens middag. Jonas jobbar kväll denna veckan så det är baa jag hemma hela eftermiddagarna. Idag har jag inget planerat alls. Det är skönt. 


 Riing
Trötta Terese: Ah de e Terese
Irriterande telefonförsjäljare med jobbig dialekt: Ja hej jag ringer från bla bla och vi är nya på marknaden inom kundbla bla.
TT: Mm...
ITMJD: Så jag skulle behöva din strumpstorlek
TT: Men jag vill inte ha nya strumpor.
        konstig tystnad
ITMJD: Nähä, men egentligen sökte jag Jonas.
TT: Jonas är inte hemma men han har tillräckligt med strumpor. 
ITMJD: Men då återkommer jag nån annan gång när Jonas är hemma.


Vad är grejen? Antingen ringer de å vill tvinga på en nåt nytt abonemang eller så vill de erbjuda en strumpor eller kalsonger... Nåt roligare borde de väl kunna hitta på som typ... hockeykort eller kaffefilter.

Min eftermiddag består av mat, ev baka nåt med choklad, ligga i sängen framför tv:n eller sitta i soffan framför tv:n. Jag ska bara ta de så lugnt som jag kan.

Snö är kul

Det här har vart en oerhört skön helg. Igår var vi och köpte rockband 2 och lite kläder=) Sen var det till att spela tv-spel! Middag blev det hos Jonas mamma och resten av kvällen spenderade jag och Jonas hemma i soffan. Vi tog förresten ut Myzlee och visade henne hur roligt det kan vara med snö. Jag vet inte om hon tyckte att det var så kul...

Idag åkte vi hem till Jonas mamma och hämtade Jonas gamla snow-racer och gick bort till nääs för att åka. VI hade jätteskoj! Som två små barn hihi. När vi kom hem så bestämde vi oss för att möblera om här hemma. Jag vet inte om det blev så mycket snyggare men så väldigt mycker bekvämare. Vi gillar att ligga i sängen å se på tv så nu kan vi göra det lika bekvämt som vi sitter i soffan plus att jag nu kan sitta jättebra med datorn i sängen. När man bor i en etta så tröttnar man så fort på hur det ser ut hemma. Det är svårt att fixa till det där lilla extra och vi har bestämt att inte lägga mer pengar på lägenheten tills vi får en större. Då får man möblera om istället=)

     

Ps. vi gjorde världens godaste pizza ikväll.

Lill-lördag å bilder från helgen

Den här onsdagen har varit hemskt högljudd, vilket såklart genererar huvudvärk. Imorgon blir en skoj dag när jag ska få ha barnen själv sista timmen. Idag var vi ute sista timmen och lekte i snön. Jag bara längtar tills jag får ha min egen klass.

Måste säga att musiken jag helst lyssnar på just nu är Metro station. Jag lyssnar ju inte lika mkt på musik nu när jag inte åker tåg till skolan längre, men i helgen på tåget fick jag lyssnat en hel del. Jag tycker definitivt att ni ska ta en titt på dem. Kelsey och Now that we´re done är skitmysiga. Jag vet inte vilket genre man ska lägga dem i fast man måste ju inte lägga musik i fack så. Räcker med att säga att de är bra.

Nu ska jag ta tvätten och sedan ska jag ta en skön dusch. Sen ska jag förhoppningsvis till allum och lämna tillbaka ett par leggings jag köpte. De var inte så roliga på. Vill ha ett par snygga i ormskinnsmönster, men dessa blev så bleka. Bara Jonas hinner komma hem med bilen innan det stänger.

Här kommer ett gäng bilder från helgen. 

             
       

Snodde en del från Emelies Facebook för de flesta av mina bilder (tog ju inte så många) var suddiga eller tämligen osmickrande. Hehe de flesta bilderna är från lördagskvällen också.

Haha förresten, när Emelie kollade igenom sina bilder på söndagsmorgonen fick hon en smärre chock för mitt bland bilderna fanns nämligen tre bilder på en snopp=) Nån som hade lånat hennes kamera för väldigt privat bruk. Jag fick dock aldrig se dem för hon var snabb på att radera.

Nu sitter jag. Det är tisdag.

Åter hemma igen, eller ja, kom ju visserligen hem för två dagar sedan. Har haft en underbart rolig helg med tjejerna. Fredagen bestod av tågresa dit vid femtiden efter skolan. Alex mötte upp oss vid stationen och ledde os heela vägen hem till henne. Efter det var det middagsmys, massa prat å sedan film å gotta. Vi belamrade vardagsrummet med kläder, tältsäng å madrass. Mysigt.
Under lördagen tog vi en tur till affärerna. Småshoppade lite å såklart köpte vi vin till kvällen. Sedan blev det mysig powernap följt av middag och tid till att fixa iordning oss. Vi blev görfina. Sedan kom Peters (Alexs sambo) kompisar över på förfest å sedan bar det av till utestället. Där dansade vi hela natten lång! Eller ja... det stängde ju knappt tre timmar efter vår ankomst. Då drog vi oss hem och åt upp resterna från middagen. En riktigt kul kväll följt av en mindre kul morgon. Jag måste fått i mig nåt jag inte tålde erhm...
Söndag slappade vi bara å på eftermiddagen tog vi tåget hem igen. På kvällen här hemma ar jag så trött att jag somnade redan klockan 22!! Jag har lite bilder som jag ska dela med mig av men de ligger fortfarande i kameran och så väntar jag på att få de bilder Emelie tog. Hon tog så många mer än jag. Jag är dålig på att komma ihåg att ta kort.

Nu har jag VFU i två veckor. Det är mysigt. Imorgon ska vi dock vara ute sista timmen. Jag gillar inte att vara ute. När jag har VFU brukar hela lägenheten (och jag) förfalla eftersom jag inte brukar orka göra så mkt efter skoldagarna. Fast denna gången tänkte jag att det bara ska förfalla litegrann så imorgon ska jag tvätta. Ialla fall mina kläder. Fast Jonas kanske hjälper mig å då kan jag nog orka tvätta mer. Fast han ska nog på möte.

Nu känner jag att det blev massa text om inte så mkt. Ska lägga mig någonstans ett tag. Förmodligen i soffan.


babbel

Nu har jag nästan packat färdigt. Försöker packa lite smartare än förra gången. Åker ju till karlstad med tjejerna imorgon och hälsar på Alex! Kommer bli en supermysig och rolig helg. Vi ska väl ut på lördag å det är alltid så svårt att veta två dagar innan vad man ska ha på sig då. Det tycker iallafall jag. Men jag packade ner den lilla svarta. Funkar alltid.
Nu väntar jag på att Jonas ska komma hem för då ska vi till hans mamma å pappa och låna deras skrivare. Jag kom på inatt att jag inte skrivit ut biljetterna.
Det blir inget alla hjärtans dag firande mellan mig och Jonas i helgen, men jag tycker inte att det krävs någon speciell dag då man ska vara extra kärleksfull. Den mysigaste dagen på året kan nog vara den åttonde oktober för mig. Det är min å Jonas dag. Det är mer speciellt än alla hjärtans för den dagen är bara våran. Fast jag tror ändå att vi firar lite nästa helg med vin å middag.

Igår hade jag tenta, vilket gick jättebra. Tentan såg precis ut som den ena utav exempeltentorna. Kändes nästan som fusk för m an skrev ju ner svaren nästan mekaniskt då. Men men... ingen har ju rättat mina exempeltentor så jag kanske hade pluggat in helt fel ändå haha. Men det tror jag inte.
Nästa vecka är det dags för min VFU. Då ska jag vara där i två och en halv vecka. Hoppas jag inte blir sjuk. Har en tendens att bli det när jag kommer ut till skolan, men det har jag inte tid med nu! Det gäller väl att ta extra bra hand om sig själv.

Nu ska jag dricka brus-vitamin.

Åttonde

Igår var det min födelsedag och jag hade hur mysigt som helst, tack vara jonas och tack alla fina som hörde av sig! Det värmer alltid i hjärtat när man vet att folk ägnar en tanke åt en.
På kvällen igår gick vi på bio istället för att gå ut å festa. Vi såg Seven pounds. Den var bra, men hade jag vetat att det var en sån film hade jag ändå valt en annan. Jag ska inte se såna filmer bland folk. Men fin som sagt.

Idag kommer min familj hit också. Det är hur mysigt som helst. Det är inte ofta de kommer och hälsar på mig här så jag får nog ta ett varv med dammsugaren hehe. Jag gick faktiskt upp alldeles nyss så jag måste nog käka lite. Förhoppningsvis hinner jag läsa en del också Jag köpte två exempeltentor i skolan så ska försöka ta mig igenom dem Då har jag nog kommit en bit på vägen. Men jag är ändå ganska rädd för tentan på onsdag. Jag måste klara den för jag orkar verkligen inte ha en omtenta efter mig.

Nu kurrar magen.

screw you guys

Veckan går så fort. Det är redan onsdagseftermiddag. Ska snart börja med maten hade jag tänkt. Korvgryta! Vi är inte så bra på att variera maten här hemma tycker jag.

Min helg har bestått av storstädning här hemma och utgång med tjejkompisar. Fick i mig ett halvt glas rött vin faktiskt. Tyckte väl att det är på tiden att jag "lär mig" dricka det. Inte min favorit så fick börja lite försiktigt med ett halvt glas. Sen fick det bli lite rejälare grejer;) Flög omkring på lite olika ställen i stan. Lyckad kväll, med undantag för när vi kom in på Ritz. Äckligt mycket folk. Äckligt hög musik (men rätt bra musik dock).

Den här veckan ska egentligen bestå av plugg eftersom det är tenta nästa vecka. Ska nog kila in och kolla om det finns någon exempeltenta för jag har inte fått in exakt vad de vill att jag ska leverera.

På lördag fyller jag år! För en gångs skull ser jag fram emot min födelsedag. Å helgen efter det bär det av till Karlstad till Alex. Blir en helg med bara oss fyra tjejer. Perfekt! Så februari känns som en bra månad.

Hittade lite gamla bilder. Sånt är kul tycker jag. Hehe ser Jonas aningen besvärad ut på första bilden eller?

       

RSS 2.0